VIP

VIP Login

Rent idealistisk ønsker jeg, at alle mine materialer ligger frit tilgængeligt for alle, da mit drive bag materialerne er ønsket om at få styrket arbejdet med regnestrategier i skolen. Men hvis det fortsat skal være realistisk at bruge så meget tid på udvikling af nye materialer, som jeg ønsker og ofte får forespørgsler på, så er jeg nødt til at begynde at tage betaling for noget af det. 

Derfor vil der fremover være udvalgte materialer, som der skal købes adgang til - enten som skole/institution eller som enkeltperson. Materialerne kan købes enkeltvis som PDF-downloads i min nye webshop. Men jeg er vild med konceptet om at have alle materialer liggende online, hvor det er let for mig at lave rettelser og nye tilføjelser, og I altid har adgang til en opdateret udgave. Derfor har jeg oprettet et VIP-område, hvor alle med VIP-adgang for skoleåret 2022/23 har adgang til alle PDF-downloads fra webshoppen samt alle de nye PDF-downloads, der måtte blive sat til salg i løbet af skoleåret 2022/23. Så med VIP-adgang vil du altså fortsat have adgang til ALLE mine materialer hele dette skoleår 😊


Jeg håber I vil tage godt imod det, så jeg kan fortsætte med at udvikle nye materialer, som kan hjælpe med at styrke vores fælles fokus 💪 Man er selvfølgelig også velkommen til at købe VIP-adgang, selvom man ikke lige står og skal bruge de aktuelle materialer, men bare gerne vil støtte op om mit virke 😉


Man kan købe VIP-adgang enten som enkeltperson eller som skole/institution.


PERSONLIG VIP-adgang for skoleåret 2022/23 koster 200 kr. ekskl. moms (250 kr. inkl. moms)

SKOLE VIP-adgang for skoleåret 2022/23 koster 2000 kr. ekskl. moms (2500 kr. inkl. moms). Det er muligt at betale via EAN.

TILBUD: Der er 10% rabat på PERSONLIG VIP-adgang købt i august 2022


TILBUD: De skoler, som tidligere har haft Maria Grove Christensen ude at holde kursus på skolen, kan købe SKOLE VIP-adgang for skoleåret 2022/23 til halv pris! Der er også et helt særlig tilbud for alle de skoler, som har en kursusaftale med Maria Grove Christensen i skoleåret 2022/23. Kontakt maria@grovechristensen.dk ved interesse i SKOLE VIP-adgang.

VIP-adgang ophører med udgangen af juni 2023. Der kommer ingen automatisk fornyelse af din VIP-adgang, og man er således ikke bundet til noget udover dette års køb, men du kan selvfølgelig altid forny din adgang.

CVR-nr.: 39206722

Kontakt: maria@grovechristensen.dk