Om mig

OM MIG

Min baggrund


Jeg blev uddannet som lærer fra Aalborg Lærerseminarium i 2006 og har siden da arbejdet på både friskole og folkeskoler.

Senest har jeg fra 2013 til 2023 været ansat som lærer på Sofiendalskolen i Aalborg og med funktion som matematikvejleder siden 2014.

I foråret 2023 opsagde jeg min stilling på Sofiendalskolen for at kunne fokusere al min tid og energi på udvikling af nye undervisningsmaterialer samt muligheden for at bidrage mest muligt til andres udvikling gennem afholdelse af kurser rundt i hele landet.


Jeg brænder for spændende matematikundervisning af høj kvalitet og ønsker at gøre en forskel, der rækker langt ud over egen undervisning.


I 2017 afsluttede jeg den pædagogiske diplomuddannelse med retning som matematikvejleder. I forbindelse med mit afgangsprojekt på diplomuddannelsen om 'Regnestrategier i indskolingen' modtog jeg den 17. november 2017  Lærerproffesion.dk's pris for årets bedste pædagogiske diplomprojekt samt fagbladet Folkeskolens formidlingspris for bedste formidlingsevne. Arbejdet med at få sat fokus på regnestrategier er stadig et område, som jeg er særlig dedikeret til.

Foto: Klaus Holstings

Udgivelser

Jeg er meget optaget af, at forskning og viden omsættes til konkret undervisningspraksis.

I samarbejde med forlaget Pind & Bjerre omsætter jeg derfor min viden om undervisning i regnestrategier til konkrete undervisningsmaterialer.

Jeg har udgivet materialet med plakatsæt til visualisering af regnestrategier til både addition og subtraktion. Begge materialer er beregnet til klasseundervisning og udgivet af forlaget Pind og Bjerre, som en del af deres RoS-serie. RoS står for Regning, Observation og Strategi.


Hvis du kunne tænke dig at vide mere, så se min video med introduktion til materialet og/eller tryk på billedet og læs mere på Forlaget Pind og Bjerres hjemmeside.

Udover mine udgivelser i samarbejde med Forlaget Pind og Bjerre, så har jeg suppleret med en masse kopi-materialer, som er tilgængelige her på min hjemmesiden.

Privat

Jeg er født i 1981 og vokset op i midtjylland.

Nu bor jeg i Aalborg sammen med min mand og vores to skønne drenge.

Følg med på Facebook og Instagram

Jeg deler ud af tanker, erfaringer, refleksioner og inspiration i forhold til god matematikundervisning primært på Faccebook og Instagram. Her kan du også let følge med i, hvornår nye materialer udgives.


 Måske du har lyst til at følge med? Find mig her...