Om mig

OM MIG

Min baggrund


Jeg blev uddannet som lærer fra Aalborg Lærerseminarium i 2006 og har siden da arbejdet på både friskole og folkeskoler.

Senest har jeg fra 2013 til 2023 været ansat som lærer på Sofiendalskolen i Aalborg og med funktion som matematikvejleder siden 2014.

I foråret 2023 opsagde jeg min stilling på Sofiendalskolen for at kunne fokusere al min tid og energi på udvikling af nye undervisningsmaterialer samt muligheden for at bidrage mest muligt til andres udvikling gennem afholdelse af kurser rundt i hele landet.


Jeg brænder for spændende matematikundervisning af høj kvalitet og ønsker at gøre en forskel, der rækker langt ud over egen undervisning.


I 2017 afsluttede jeg den pædagogiske diplomuddannelse med retning som matematikvejleder. I forbindelse med mit afgangsprojekt på diplomuddannelsen om 'Regnestrategier i indskolingen' modtog jeg den 17. november 2017  Lærerproffesion.dk's pris for årets bedste pædagogiske diplomprojekt samt fagbladet Folkeskolens formidlingspris for bedste formidlingsevne. Arbejdet med at få sat fokus på regnestrategier er stadig et område, som jeg er særlig dedikeret til.

Foto: Klaus Holstings

Udgivelser

Jeg er meget optaget af, at forskning og viden omsættes til konkret undervisningspraksis, og derfor elsker jeg at omsætte min viden om undervisning i regnestrategier til konkrete undervisningsmaterialer.

Sammen med Forlaget Pind og Bjerre har jeg både udgivet materialet med plakatsæt til visualisering af de første regnestrategier til henholdsvis addition og subtraktion samt et stort undervisningsmateriale primært til elever fra 4. klasse og op, som bringer arbejdet med regnestrategier videre fra de små tal, til flercifrede tal på en måde, der giver eleverne forståelse og tryghed i alle fire regnearter. Alle materialerne er beregnet til klasseundervisning og udgivet af Forlaget Pind og Bjerre, som en del af deres RoS-serie. RoS står for Regning, Observation og Strategi.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere, så se min video med introduktion til plakat-materialet og/eller tryk på billederne af de forskellige udgivelser for at læse mere på

Forlaget Pind og Bjerres hjemmeside.

Udover mine udgivelser i samarbejde med Forlaget Pind og Bjerre, så har jeg suppleret med en masse kopi-materialer, som er tilgængelige her på min hjemmesiden.

Privat

Jeg er født i 1981 og vokset op i midtjylland.

Nu bor jeg i Aalborg sammen med min mand og vores to skønne drenge.

Følg med på Facebook og Instagram

Jeg deler ud af tanker, erfaringer, refleksioner og inspiration i forhold til god matematikundervisning primært på Faccebook og Instagram. Her kan du også let følge med i, hvornår nye materialer udgives.


 Måske du har lyst til at følge med? Find mig her...