Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Virksomhedsoplysninger


Matematik og Didaktik v/Maria Grove Christensen

Aladdinvej 27 A, 9260 Gistrup

CVR-nr.: 39206722

Hjemmeside: www.grovechristensen.dk

Kontakt: maria@grovechristensen.dk


Priser

Alle priser på webshoppen er vist inkl. 25% moms.


Betaling

I webshoppen kan du betale med Visa og Mastercard via betalingsgateway’en Stripe. Stripe overholder alle internationale standarder for online betalinger. Hvis du er en skole/institution, kan du i stedet for køb gennem webshoppen få tilsendt en faktura på mail eller via EAN, hvis du kontakter maria@grovechristensen.dk.


Download

Downloadede varer er kun til brug i egen undervisning, og må ikke videredistribueres.


VIP-område

Du køber adgang til VIP-området for et skoleår ad gangen, hvorefter adgangen ophører. Du er derfor aldrig bundet til mere end det, men du kan selvfølgelig altid forny din adgang.


Leveringstid

PDF downloads vil være tilgængelige umiddelbart efter købet i form af et link i en e-mail man modtager. Adgang til VIP-området vil blive givet i løbet af 1-3 arbejdsdage, i form af en e-mail med brugernavn og adgangskode. Det er vigtigt at man afgiver korrekt e-mail adresse til online PDF-download køb, da produktet leveres via denne. Har man ikke modtaget e-mail efter købet, tjek da spam folderen eller tag kontakt med maria@grovechristensen.dk.

Fysiske varer afsendes normalt i løbet af en uges tid, men da det er en lille virksomhed kan længere leveringstid forekomme. Der sendes ikke varer til udlandet uden nærmere aftale.


Adgang

Matematik og Didaktik v/Maria Grove Christensen kan ikke holdes ansvarlig for udfald på forbindelsen til hjemmesiden eller adgang til VIP-området, men er forpligtet til hurtigst muligt at hjælpe, hvis der opstår problemer. Kontakt i så fald Maria på maria@grovechristensen.dk


Copydan

Alle forløb, kopiark og materialer på www.grovechristensen.dk er beskyttet af lov om ophavsret og må kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftale.


Returret

Du har 14 dages fuld returret på fysiske materialer. Du betaler selv udgifterne (fx porto) til returnering af varen.

Returretten bortfalder ved køb af digitale downloads (PDF-downloads) og adgang til digitale downloads (VIP-adgang). 

Der tages forbehold for eventuelle fejl i undervisningsmaterialer og kopiark.


Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Hvis du modtager en anden vare end den bestilte, eller varen er beskadiget, kan du returnere varen. Vi betaler din portoudgift hertil.

Hvis du ønsker at indgive en klage, kan dette ske på e-mail til maria@grovechristensen.dk eller telefon 26369571. Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt. Hvis du ikke er tilfreds med en afgørelse, kan du som forbruger klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk.


Behandling af persondata

Ved bestilling indhenter vi følgende persondata: Navn, adresse, telefonnr og mailadresse, som efterfølgende gemmes uden tidsbegrænsning. Vi bruger oplysningerne til at levere varen til dig og til at komme i kontakt med dig, hvis vi er i tvivl om noget eller du ikke betaler rettidigt. Vi bruger også oplysningerne (sammen med oplysning om dine køb) til eventuelt at målrette vores information til dig.

Hvis du som køber efterfølgende ønsker at få oplyst, hvilke data vi har om dig, kan du kontakte os på maria@grovechristensen.dk


Hjemmesiden benytter ”cookies” til at indsamle oplysninger af teknisk karakter, så vi løbende kan forbedre hjemmesiden.